Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the really-simple-ssl domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the author domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
☘جینکو | راهنمای کامل برای استفاده از خواص شگفت انگیز آن - 893 رفتن به نوشته‌ها

☘جینکو | راهنمای کامل برای استفاده از خواص شگفت انگیز آن

جینکو که به عنوان درخت موی دوشیزه نیز شناخته می شود، گونه ای منحصر به فرد و باستانی است که به دلیل برگ های بادبزن شکل و فواید آن برای سلامتی شناخته شده است. درخت جینکو دانه هایی به نام جینکو تولید می کند که قرن ها در طب سنتی چینی مورد استفاده قرار می گیرد. حالا به بررسی انواع جینکو می پردازیم و ارزش غذایی، خواص و مضرات احتمالی آن ها را با هم مقایسه می کنیم.

جینکو خام
جینکو خام سرشار از پروتئین، چربی های سالم، کربوهیدرات ها و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین E و منگنز است. آنها همچنین حاوی ترکیبات منحصر به فردی به نام جینکگولیدها و بیلوبالیدها هستند که اعتقاد بر این است که مزایای بسیاری برای سلامتی دارند.جینکو خام مواد مغذی طبیعی خود را حفظ می کند و می تواند به عنوان میان وعده مصرف شود یا در آشپزی و پخت و پز استفاده شود.مصرف جینکو خام اگر به درستی تهیه نشود می تواند سمی باشد، زیرا حاوی ترکیبی به نام جینکوتوکسین است که در صورت مصرف زیاد می تواند عوارض نامطلوبی ایجاد کند.

جینکو برشته شده
بو دادن جینکو می تواند طعم و بافت آنها را افزایش دهد و در عین حال ارزش غذایی آنها را حفظ کند. جینکو بوداده منبع خوبی از پروتئین، چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها است. جینکو برشته دارای بافتی ترد و طعمی غنی و آجیلی است که آنها را به یک میان وعده محبوب تبدیل می کند.

عصاره جینکو
عصاره جینکو از دانه های درخت جینکو به دست می آید و معمولا در مکمل های غذایی استفاده می شود. به دلیل داشتن مقادیر بالای جینکوگلیدها و بیلوبالیدها، به دلیل مزایای شناختی و گردش خون شناخته شده است.عصاره جینکو به اشکال مختلف از جمله کپسول، قرص و عصاره مایع موجود است.برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی ناشی از مصرف عصاره مغز جینکو مانند سردرد، سرگیجه و مشکلات گوارشی را تجربه کنند.

چه کسانی نباید از جینکو استفاده کنند؟
جینکو نیز مانند هر گیاه دیگری باید با احتیاط مصرف شود. مصرف این گیاه برای افراد زیر مورد منع مصرف دارد:

۱) زنان باردار، شیرده

۲)افرادی که تحت درمان داروهای ادرار آور هستند.

۳)افرادی که داروهای ضد ریفلاکس معده می‌خورند.

۴)افرادی که داروهای فشار خون و آنژین مصرف می‌کنند.

۵) افرادی که داروهای ضدانعقادی مثل آسپیرین می‌خورند.

۶) افراد هموفیلی و افرادی که عمل جراحی در پیش دارند زیرا این گیاه خون را روان می‌کند.

در نتیجه، جینکو طیف وسیعی از مزایای سلامتی زیادی را ارائه می دهد و می توان از آنها به اشکال مختلف لذت برد. جینکو خام و بو داده گزینه های مغذی هستند که می توانند در یک رژیم غذایی متعادل گنجانده شوند، در حالی که عصاره جینکو معمولاً برای خواص درمانی آن استفاده می شود. با این حال، مهم است که به خطرات مرتبط با مصرف جینکو، به ویژه به صورت خام یا غیرقابل تنظیم توجه داشته باشید. مانند هر غذا یا مکمل دیگری، توصیه می شود قبل از افزودن جینکو یا عصاره جینکو به رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید تا از مصرف ایمن اطمینان حاصل کنید.

منتشر شده در مقالات

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *