قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و محبوب در جهان است و حاوی مواد معدنی و سرشار از اکسیدان ها است
مهمترین ماده ای که در قهوه سبب از کار انداختن حامل احساس خواب آلودگی و خستگی میشود کافئین است.
کافئین موجود در قهوه باعث افزایش دوپامین میشود که با افزایش دوپامین در بدن فرد، احساس خوش حالی و انرژی بیشتری میکنید.
در این مقاله میخواهیم به تفاوت قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک بپردازیم.
قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک
مهمترین تفاوت قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک در فرایند کشاورزی است
قهوه ارگانیک در معرض علف کش ها ،آفت کش ها و کودهای مضر قرارنگرفته و سالم تر است اما قهوه غیر ارگانیک در معرض مقادیر زیادی آفت کش ها و حشره کش ها قرار گرفته چون دانه های قهوه غیر اورگانیک سیستم ایمنی آنها زیر نور مسقیم خورشید ضعیف میشود و گیاه قهوه در برابرآفت و حشره کش ها مستعد تر میشود.
فواید قهوه ارگانیک:
✔️حاوی مواد غذایی بالایی
✔️محافظت از مغز
✔️جولگیری از بیماری پارکینسون
✔️کاهش ابتلا به بیماری های کبد
✔️کاهش ابتلا به سرطان
✔️لاغری و کاهش وزن
✔️کاهش ابتلا به بیماری افسردگی
✔️جلوگیری از پیری زودرس
✔️افزایش طول عمر
✔️جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت
✔️تقویت و جلوگیری از ریزش مو
با وجود اینکه قهوه اورگانیک نسبت به غیر اورگانیک سالم تر است،اما قهوه
غیر اورگانیک هم دارای خواص و مزایای زیادی برای سلامتی است و تنها تفاوتشان در فرایند کشاورزی و مقدار اکسیدان و مواد مغذی میباشد.
اولین باشید که نظر می دهید