Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the really-simple-ssl domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه author زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بیماری آب مروارید چشم و راه های پیشگیری آن را بشناسید! - 1061 رفتن به نوشته‌ها

بیماری آب مروارید چشم و راه های پیشگیری آن را بشناسید!

آب مروارید یک بیماری چشمی است که با کدر شدن عدسی چشم و کاهش بینایی همراه است. عدسی چشم یک ساختار شفاف و انعطاف‌پذیر است که نور را به شبکیه چشم منتقل می‌کند. زمانی که پروتئین‌های موجود در عدسی تجزیه شده و تراکم پیدا کنند، عدسی کدر می‌شود و نور را به درستی منعکس نمی‌کند. این باعث می‌شود که دید شخص مبتلا به آب مروارید تار و ابری شود.

آب مروارید می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله:

– افزایش سن
این نوع آب مروارید شایع‌ترین نوع آن است و با پیری عدسی چشم رخ می‌دهد.

– عوامل محیطی
تابش فرابنفش خورشید، دود سیگار، آلودگی هوا و تغذیه نامناسب می‌توانند ریسک ابتلا به آب مروارید را افزایش دهند.

– عوامل پزشکی
برخی بیماری‌ها مانند دیابت، هیپرتروفی، آسیب چشمی، عفونت چشمی و مصرف برخی داروها مانند کورتیکواستروئیدها و استاتین‌ها می‌توانند علت آب مروارید باشند.

– عوامل ژنتیکی
برخی افراد به دلیل وجود ژن‌های خاص در خانواده‌شان، مستعد آب مروارید هستند.

آب مروارید می‌تواند در هر سنی بروز کند، اما معمولاً در افراد بالای ۶۵ سال شایع‌تر است. برای پیشگیری از آب مروارید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

✔️مراقبت ازچشم‌های خود با استفاده ازعینک‌های ضداشعه فرابنفش و مراجعه منظم به چشم‌پزشک

✔️کنترل قند خون، فشار خون و کلسترول خود

✔️دوری از سیگار و مواد مخدر

✔️ انتخاب یک رژیم غذایی سالم و متعادل با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها.

درمان آب مروارید با جراحی انجام می‌شود. در این روش، عدسی کدر چشم با یک عدسی مصنوعی جایگزین می‌شود. این عمل معمولاً سریع، بی‌خطر و موفق است. برای اطلاعات بیشتر در مورد آب مروارید و روش‌های درمان آن، می‌توانید با یک چشم‌پزشک مشورت کنید.

منتشر شده در مقالات

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *