Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the really-simple-ssl domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the author domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/salamatb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
هر آنچه که باید درباره ی تب روماتیسمی بدانید! - 747 رفتن به نوشته‌ها

هر آنچه که باید درباره ی تب روماتیسمی بدانید!

تب روماتیسمی یک بیماری جدی است که می تواند اثرات طولانی مدتی بر سلامت فرد داشته باشد، به خصوص اگر به موقع و به طور موثر درمان نشود. التهاب ناشی از تب روماتیسمی می تواند منجر به آسیب در قلب، مفاصل، پوست و مغز شود و در برخی موارد حتی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

شایع ترین علت تب روماتیسمی، عفونت گلودرد استرپتوکوکی درمان نشده است. هنگامی که باکتری های مسئول گلودرد استرپتوکوکی به درستی با آنتی بیوتیک درمان نمی شوند، سیستم ایمنی بدن می تواند بیش از حد واکنش نشان داده و به بافت های خود حمله کند و منجر به ایجاد تب روماتیسمی شود. به همین دلیل است که برای هر گونه علائم گلودرد استرپتوکوکی مانند گلودرد، تب و غدد متورم و تکمیل دوره کامل آنتی‌بیوتیک‌های تجویز شده توسط ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی، به دنبال مراقبت‌های پزشکی ضروری است.

علاوه بر درمان آنتی بیوتیکی برای عفونت زمینه ای استرپتوکوکی، افراد مبتلا به تب روماتیسمی ممکن است به داروهای ضد التهابی مانند آسپرین یا کورتیکواستروئیدها نیز برای کاهش التهاب و تسکین علائم نیاز داشته باشند. برای افراد مبتلا به تب روماتیسمی بسیار مهم است که توصیه‌های ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود را برای درمان به دقت دنبال کنند و برای نظارت بر وضعیت خود و جلوگیری از عوارض بیشتر در تمام جلسات پیگیری برنامه‌ریزی شده شرکت کنند.

در برخی موارد، به ویژه اگر قلب تحت تأثیر قرار گرفته باشد، افراد مبتلا به تب روماتیسمی ممکن است برای جلوگیری از آسیب بیشتر به درمان طولانی مدت نیاز داشته باشند. این ممکن است شامل پروفیلاکسی مداوم آنتی بیوتیکی برای جلوگیری از عفونت های مکرر استرپتوکوکی و همچنین نظارت منظم بر عملکرد و ساختار قلب باشد.

●برای والدین و مراقبان مهم است که از علائم تب روماتیسمی آگاه باشند و در صورت مشکوک شدن به این بیماری در کودکی، فوراً به پزشک مراجعه کنند. تشخیص و درمان به موقع برای جلوگیری از عوارض طولانی مدت و محافظت از سلامت کودک ضروری است.

●برای حمایت از سلامت و تندرستی کلی، سبک زندگی سالم، از جمله ورزش منظم و رژیم غذایی متعادل و… پیشنهاد می شود .

● افراد مبتلا به تب روماتیسمی را به استراحت و اجتناب از فعالیت بدنی شدید در طول دوره های التهاب یا بیماری تشویق کنید.

●از افراد مبتلا به تب روماتیسمی حمایت و تشویق عاطفی کنید تا به آنها کمک کنید تا با چالش های مدیریت بیماری خود کنار بیایند.

به طور کلی، در حالی که تب روماتیسمی یک بیماری نادر است، مهم است که از پیامدهای بالقوه آن آگاه باشید و با درمان سریع عفونت گلودرد استرپتوکوکی با آنتی‌بیوتیک، اقداماتی برای پیشگیری از آن انجام دهید. افراد با اطلاع‌رسانی و جستجوی فوری مراقبت‌های پزشکی در صورت نیاز، می‌توانند خطر ابتلا به تب روماتیسمی و عوارض مرتبط با آن را کاهش دهند.

منتشر شده در مقالات

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *