خرما یک نوع میوه است که دارای هستهای سخت و پوست نازک است و به شکل خوشهای بزرگ بر روی درختان نخل قرار داردخرما یکی از میوه های پرخاصیت است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. خاستگاه اصلی خرما، هند بوده و در مناطق جنوبی ایران نیز به وفور پرورش داده شده است. انواع خرما بر اساس طعم، نحوه کاشت و ویژگی های ظاهری به دسته های مختلفی تقسیم میشوند.
انواع خرما
خرمای کبکاب
خرمای پیارم
خرمای خاصوئی
خرمای مضافتی
ارزش غذایی خرما
خرما میوهای شیرین و پرانرژی و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مفید برای سلامت بدن است. هر عدد خرمای خشک حاوی ۲۰ کیلوکالری انرژی است. این میوه سرشار از سلنیوم، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، نیاسین، روی و مس است و در ترکیب شیمیایی آن ، ویتامینهای A،B ،C و E وجود دارد
خرما دارای آنتیاکسیدانهای بیشمار است که در بدن ما نقش مهمی دارند. ما روزانه در بدنمان موادی بنام رادیکالهای آزاد در پاسخ به آلودگی هوا و مواد غذایی فرآوری شده ترشح میشوند. مقدار زیاد این مواد میتواند برای سلامت ما خطرناک باشد و ریسک بروز بیماریهایی مثل بیماریهای سرطانی را افزایش دهد. آنتیاکسیدانها در بدن ما میتوانند اثرات این مواد مخرب را خنثی کنند و از بروز این بیماری ها جلوگیری کنند.
خرما یک میان وعدهی مغذی است ،اگر شما خرما را هر روز پیشاز صبحانه مصرف کنید، خوردن آن میتواند انرژی زیادی را برای بدن شما تأمین کند. همچنین میتواند برای لاغری شما هم مفید باشد. یکی از خواص خرما در بدنسازی این است که شما در هر زمان که در طول بدنسازیتان میخواهید استراحت کنید و احتیاج به غذایی دارید تا انرژی خودتان را تأمین بکنید، خرما میتواند یک میان وعده غذایی خیلی مناسب برای شما باشد.
سخن پایانی
تنوع خرما خیلی زیاد است. در واقع بیش از ۴۰۰ نوع خرما در جهان وجود دارد .خواص این خوراکی را دست کم نگرفته و آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
اولین باشید که نظر می دهید